mandag den 28. februar 2011

Færdiii

Så lykkedes det at blive færdig med det islandske sjal. Snart er det tørt og udspændt, så nu mangler jeg at finde en fin æske at pakke det i, inden den store fødselsdagsfest. Hvis jeg selv skal sige det, så er det blevet helt godt, og jeg har fundet ud af efter 145 pinde, at udfordringen med at strikke efter diagram er til at til at knække.

I fredags røg der en bestilling afsted på lækkert garn, så nu venter jeg bare på at forsendelsen lander, for der er andre projekter i støbeskeen. Det halve kongerige skal afprøves, vi har ingen babyer der skal svøbes kongeligt, så et helt kongerige har vi ikke brug for.

Kunne være man skulle få læst et par af de bøger, der findes på det hjemlige bibliotek og som bare ligger og venter - eller dem der er lånt på det kommunale, ellers når jeg det vist ikke inden for-sent-afleveret bøden  bliver for stor..

2 kommentarer:

  1. Hvor er det smukt dit sjal, sikken et fantastisk mønster. Huset ved Riverton, kan jeg anbefale, den er rigtig god. Kate Morton har også skrevet Den glemte Have, hvis du ikke kender den, så er den altså også et must, bare hvis du ikke lige ved hvad du ellers skal læse:)

    SvarSlet
  2. Tak for det, ja jeg synes også mønstret er fantastisk - og så blev jeg udfordret og det er slet ikke så galt endda:-)

    Har netop læst Den glemte Have, tror faktisk det var hos dig jeg så den, og fik lyst til at læse den. Kendte ikke Kate Morton i forvejen, så det er dejligt at blive inspireret.

    SvarSlet